Källhagens gård

Källhagens ankrullar

Källhagens Ank Rullar Våra Ankrullar är oemotståndligt lockande, täckta med generösa lager av torkad anka som får hundar att jubla av glädje. Varje tuggrul

 

Recensioner

Källhagens Ank Rullar 

Våra Ankrullar är oemotståndligt lockande, täckta med generösa lager av torkad anka som får hundar att jubla av glädje. Varje tuggrulle är hela 12,5 cm, och i varje förpackning finns hela 400 g av dessa läckerheter att avnjuta.

  • Otroligt hälsosamma: Våra tuggstänger tillverkas med noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. De är ett hälsosamt och näringsrikt alternativ till ohälsosamma och konstgjorda godisar. Ge din hund en belöning som både smakar fantastiskt och främjar dess välbefinnande.
  • God tandhälsa: Med Ankrullar kan du erbjuda din hund en underbar tugg upplevelse som håller länge. Samtidigt bidrar de till att rengöra tänderna och massera tandköttet för att främja en hälsosam tandhälsa.
  • Äkta ank kött: Varje tuggstav är generöst belagd med äkta torkad anka av högsta kvalitet. Anka är en naturlig källa till protein och tillfredsställer din hunds näringsbehov på ett hälsosamt sätt. Låt din hund njuta av den utsökta smaken och nyttigheterna som Ankrullen har att erbjuda.


Recensioner

Recensera produkt