Mera petfood

MERA Snacker insekt mjukt hundgodis med insektprotein

MERA Snacker Insekt – mjukt hundgodis med insektproteinOm du vill erbjuda ett gott mellanmål eller belöning med hög acceptans har du hittat rätt!Tränings godis

 

Recensioner

MERA Snacker Insekt – mjukt hundgodis med insektprotein

Om du vill erbjuda ett gott mellanmål eller belöning med hög acceptans har du hittat rätt!

Tränings godis till hund är i bästa fall fortfarande näringsmässigt värdefullt, men ofta är det både socker och färgämnen i din bästa väns godis,

Nu finns det nya MERA Snacker – de mjuka, halvfuktiga mellanmålen innehållande mycket kött och varsamt bakat i ugnen. Garanterad och unik acceptans av MERA Snacker stödjer utbildning och säkerställer mycket glädje och framgång under daglig träning – både för hunden och för människor. Onödiga utfyllnads ingredienser är helt borttaget.

Din hund behöver inte socker
Dagens marknad av hund godis har orimligt många varianter med socker och andra ingredienser som din hund inte behöver. Därför är MERA Snacker helt utan spannmål, utan tillsatt socker och utan konstgjorda färg- och smakämnen. Oavsett om det är i smaken av lamm eller nötkött – variation är en framgångs nyckel.

Utfodringsrekommendation för mjukt hundgodis Insect:

1-5 kg – 10 g (ca 7 bitar per dag)
5-15 kg – 20 g (ca 14 bitar per dag)
15-30 kg – 35 g (ca 25 bitar per dag)
30-50 kg – 50 g (ca 35 bitar per dag)

Mellanmål som komplement till det huvudsakliga fodret, ej lämpligt som helfoder. Reducera huvudsakligt foder vid behov. Förvaras torrt och svalt.

Analys

Protein 21%, fetthalt 10%, råfiber 5%, råaska 5%, fukthalt 20%.

Innehållsförteckning

Grönsaker (37% potatisflingor), insektprotein (26% torkat, larver från Hermetia illucens), vegetabiliska biprodukter, kött och animaliska biprodukter, oljor och fetter, mineralämnen.

Recensioner

Recensera produkt