Mera petfood

MERA Snacker Lamm 200g – mjukt hundgodis

MERA Snacker Lamm – mjukt hundgodis till din hundDin hund betyder mycket för dig. Det är din vän och familjemedlem. En lydigt och uppmärksam hund under träning

 

Recensioner

MERA Snacker Lamm – mjukt hundgodis till din hund

Din hund betyder mycket för dig. Det är din vän och familjemedlem. En lydigt och uppmärksam hund under träning och vardagliga situationer bäddar för en god relation och ett långt lyckligt liv tillsammans.

Om du vill erbjuda ett gott mellanmål eller belöning med hög acceptans har du hittat rätt. Träningsgodis till hund är i bästa fall fortfarande näringsmässigt värdefullt, men ofta är det både socker och färgämnen i din bästa väns godis,

Nu finns det nya MERA Snacker – de mjuka, halvfuktiga mellanmålen innehållande mycket kött och varsamt bakat i ugnen. Garanterad och unik acceptans av MERA Snacker stödjer utbildning och säkerställer mycket glädje och framgång under daglig träning – både för hunden och för människor. Onödiga utfyllnads ingredienser är helt borttaget.

Din hund behöver inte socker

Dagens marknad av hund godis har orimligt många varianter med socker och andra ingredienser som din hund inte behöver. Därför är MERA Snacker helt utan spannmål, utan tillsatt socker och utan konstgjorda färg- och smakämnen. Oavsett om det är i smaken av fågel, lamm eller nötkött – variation är en framgångs nyckel.

Analys

Protein 36%, fetthalt 14%, råfiber 0,7%, råaska 16%, fukthalt 20%.

Innehållsförteckning

kött och animaliska biprodukter (55 % av lamm, 20 % av fågel), vegetabiliska biprodukter, oljor och fetter, mineraler.


Recensioner

Recensera produkt