RAUH

Rauh Älg sticks fylld med älg salami 19cm

Det första fyllda älg tugg benet!Älg sticks är i en storlek om 19cm lång och omkrets som passar för små och medelstora hundar.Den äkta finska älg salamin som ro

 

Recensioner

Det första fyllda älg tugg benet!

Älg sticks är i en storlek om 19cm lång och omkrets som passar för små och medelstora hundar.

Den äkta finska älg salamin som rostats till perfekt krispighet får hunden att göra vad som helst för att få sin delikates stund!

Det första fyllda älgtuggbenet! Moose Bullet är i en storlek som passar för små och medelstora hundar. Den Äkta Finska ÄLG salamin som rostats till perfekt krispighet får hunden att göra vad som helst för att få sin delikates stund!

Tugg benen som är framställda av älg skinn är mycket hållbara och välsmakande. För att tillverka dem används hela älgskinnet, inklusive skinnets bästa del, dvs. narv skinnet. På så sätt kan vi erbjuda din hund en unik, mycket hållbar och allergi fri njutning av en äkta naturprodukt. Vid tillverkningen av tugg benen använder vi bara den del av skinnet som har bäst kvalitet, inga rester från trimningen eller andra så kallade restprodukter. De här så kallade restprodukterna lämnas till avfallsanläggningen och används till att framställa ekologisk gödsel för åkrarna.

RAUH! tugg benen tillverkas som hantverk i Finland och bara av råvaror som håller prima kvalitet. Våra tillverkningsmetoder har alldeles från början planerats enbart för tillverkning av tugg ben och annat hund godis, för ditt husdjurs bästa! RAUH! tugg benen tillverkas alltid av bara ett enda skinn stycke och torkas på traditionellt vis, ÄNDA SEDAN 1989!

- RAUH! produkterna är till 100 % ett nordiskt hantverk.
- Bakteriologiskt rent.
- Undersökt och tryggt.
- Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
- Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden.
- Lätt, låg energi halt.

Den äkta och ursprungliga produkten med den finska kvalitetsbeteckningen Nyckel flaggan!

Kom ihåg att hålla uppsikt över din hund när den tuggar på tugg ben och att se till att den alltid har tillgång till friskt vatten. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Näringsämne

Tugg ben: Råprotein 87.7%, Råfett 2.1%, Fukt 6.2%
Älg Stick: Råprotein 11,7 %, Råfett 13,8 %, Fukt 4,8%

Vikt

ca 43 g

Längd

ca 190 mm

Bredd

ca 25 mm

Tjocklek

ca 20 mm


Recensioner

Recensera produkt