Trixie

K9 Smell Off - Multi purpose

Är en lukteliminerande rengöringsspray som snabbt och effektivt neutraliserar och tar bort oönskade dofterK9s Smell Off är en lukteliminerande rengöringsspray s

 

Recensioner

Är en lukteliminerande rengöringsspray som snabbt och effektivt neutraliserar och tar bort oönskade dofter
K9s Smell Off är en lukteliminerande rengöringsspray som snabbt och effektivt neutraliserar och tar bort oönskade dofter från hundbäddar, filtar, möbler, skor och kläder - oavsett om doften orsakats av en olycklig kissolyclka, hundbajs, svett eller något helt annat!


Tänk på att en ny produkt bör alltid appliceras på ett litet område först, för att testa om materialet tål alla ingredienser i produkten. Vi rekommenderar att detta görs minst 24 timmar före full användning.


Spraya rikligt med medel på den berörda, illaluktande platsen. Torka därefter av med en torr trasa. Upprepa behandlingen vid behov.


Tillverkning & råvaror

K9 värdesätter god hud- och pälsvård och arbetar därför aktivt för att hela tiden fortsätta utvecklingen av nya kvalitetsprodukter som främjar djurens välbefinnande. Varumärket använder sig enbart av naturliga råvaror och ingredienser av absolut högsta kvalité, och det bästa av allt - samtliga av K9s produkter är tillverkade i Sverige.


Innehåll

Vatten, zinkabsorbnoleat, nonjoniska, ytaktiva ämnen, bensylammoniumklorid, parfym.

500ml

Recensioner

Recensera produkt